woensdag 24 december 2008

Nachtje weg....

Maandag en dinsdag zijn we met z'n allen een nachtje weggeweest. Maandag zijn we naar Maastricht gereden en hebben daar heerlijk gewinkeld, gegeten en over de kerstmarkt geslenterd.
Daarna zijn we naar Eijsden gereden waar we een klein hotelletje geboekt hadden. We genoten van onze leuke kamers die ieder in een eigen stijl opgeknapt waren ( het was in een oude notariswoning ). De meiden hadden een lila kamer met boven elk bed een stukje uit de 'van Dalen' op een grote lila plaat afgedrukt. Over 'dromen', 'wakker' en 'slapen'. Peter had een griekse muurschildering en wijzelf hadden allemaal gekleurde hokjes boven ons bed met in elk hokje een schilderijtje. Erg origineel.
Na allemaal wat gerust te hebben gingen om een uur of vijf naar Luik. Binnen een kwartier waren we vanuit ons hotel in het centrum. De kerstmarkt was erg uitgebreid en Gert en de kids genoten van gepofte kastanjes ( 'marrons' ) en we aten pannenkoeken ( crépes ). Hier komt een foto uit Luik:

Na een nachtje waren we weer helemaal fris en uitgerust, en na het heerlijke ontbijt reden we naar Aken. Ook daar hebben we heerlijk gewinkeld en veel pret gehad, zoals op onderstaande foto wel te zien is.

Wat waren we moe toen we dinsdagavond om een uur of negen thuiskwamen. Maar we hebben twee heerlijke dagen met elkaar gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten