dinsdag 21 mei 2013

Herfst in mei?

Oh jongens wat een weer he? Het regent hier nu al drie dagen bijna onafgebroken…. Ik word er zooo droevig van. Ik ben op het moment met nieuwe medicijnen bezig en dat is toch niet zo makkelijk. Een bijwerking ervan is dat ik heel slecht slaap…. En als je dan ‘s morgens de regen weer op de ramen hoort kletteren is het moeilijk om op te staan. Het enige voordeel van dit weer is dat je als je toch binnen moet blijven rustig kan gaan scrappen! En dat heb ik dus gedaan. Op beide Pinksterdagen heb ik een layout gemaakt.
De eerste is over Lieke in Barcelona. Ik had al wat losse foto’s gescrapt maar deze had ik iets groter af laten drukken. Het papier is van Echo Park


De tweede is over Rianne’s verjaardag. Hij is grotendeels gelift van een layout die ik op het Internet vond. Op deze manier kan je een hoop wat kleinere foto’s kwijt. Ik heb eigenlijk geen papier gebruikt alleen borduurgaren, washitape en wat embellishments:

woensdag 8 mei 2013

Twee lootjes over Sanne....

Niet veel woorden, wel twee lootjes:
Ze zijn beide gemaakt met het papier ‘Victoria’ van Echo Park.
De eerste is van Sanne die klaar staat voor het gala:
. . .
De foto van de tweede layout  vond ik tussen mijn foto’s. Sanne heeft hem van zichzelf gemaakt ( vraag niet hoe? ) en ik vond hem erg leuk!