maandag 20 februari 2012

Blogpauze....

Zoals sommigen van jullie wel weten worstel ik nu al bijna twee jaar met een burn-out waarvan de klachten maar niet afnemen door allerlei moeilijke dingen die er in die tijd binnen ons gezin zijn gebeurd.

Op dit moment is er tot mijn grote verdriet ook nog een depressie bovenop gekomen. Ik ben nu anti-depressiva aan het opbouwen en zie in deze periode geen kans om ook mijn blog bij te houden.
Als het wat beter gaat en de medicijnen opgebouwd zijn ( en hopelijk aanslaan! ) zien jullie me weer terug...

dinsdag 14 februari 2012

Valentijnsdag!

Ter ere van Valentijnsdag heb ik een lootje gemaakt voor mijn grote liefde.... De foto's zijn van afgelopen Kerst. Het valentijnspapier van Jillibean Soup vond ik te leuk om te laten liggen ;-)

Om de hartjes op het kraftpapier een beetje te benadrukken heb ik er eentje geborduurd.....

vrijdag 10 februari 2012

Oudejaarsavond 2011 enzo....

Ik heb lekker gescrapt met de foto's die op Oudejaarsavond genomen zijn... Tijdens het gourmetten heb ik van elk kind een foto genomen en die zwart-wit gemaakt. En zij maakten weer een foto van ons samen. Dat is de eerste layout geworden:
Papier is van Echopark.... Season's Greetings!


De volgende layout is van het 'net-12-uur-moment'! De klokjes die ik kreeg in de scrapkit van scrapfever kwamen prima van pas:


Papier ook van Echopark ( S.G. )


Verder ben ik nog steeds aan het haken! Deze keer ben ik aan kleine amigurimi-diertjes begonnen. Maar ik vind het wel een gepriegel zeg.... Ik geloof dat dit eigenlijk niet mijn ding is. Geef mij maar een granny-square! Maar goed, hier is een klein konijntje:


En tot slot een foto van Doortje. Ze groeit als kool en wordt steeds ondeugender;-)


vrijdag 3 februari 2012

Mijn granny-deken is af!!!! ( en Doortje! )

Hoera mijn granny-deken is af! Ik heb 10 x 13 = 130 granny's gehaakt. Toen ze allemaal aan elkaar zaten heb ik er nog een donkerbruine rand omheen gehaakt. Toen ik er foto's van wilde maken voor mijn blog bedacht ik dat onze lieve Doortje wel heel leuk kleurde bij de deken. En omdat jullie allemaal zo enthousiast waren over onze pup besloot ik dat te combineren. Hier dus foto's van mijn kleed met onze pup Doortje:







Tot slot nog een foto van Doortjes eerste  kennismaking met sneeuw. Ze vond het geweldig!!!