dinsdag 30 augustus 2011

En..... ik!

Van verschillende kanten kreeg ik de vraag: en waar blijft nu het vakantielootje van jezelf? Nou hier is-ie dan... Omdat ikzelf altijd de foto' s maak was het moeilijk om een geschikte foto te vinden. Deze is gemaakt door onze gids Hanan. Hij had zelf een cameraatje en maakte overal foto' s van ons die we later op een cd van hem kregen. 't Is jammer dat ik mijn zonnebril op heb maar ik vind het verder een leuke foto. Hier komt-ie:

donderdag 25 augustus 2011

En nu mijn meiden!

Zoals ik in de vorige post al schreef heb ik van iedereen een layout gemaakt met ( portret- ) foto' s van onze vakantie in Israel. Nu zijn de meiden aan de beurt. Van ouds af aan: eerst Lieke ( 21 ) dan Rianne ( 18 ) en als laatste Sanne ( bijna 16 )!

Papier is een beetje een mengelmoesje maar het stippeltje ( dat ik zo leuk vond passen bij Lieke's sjaal ) is van de nieuwe travellijn van October Afternoon!


Papier: Jillibean Soup


Papier: Jillibean Soup

maandag 22 augustus 2011

Mijn mannen ;-)

Als je op vakantie bent is het veel gemakkelijker om mooie foto's van man en kinders te maken. Ze zijn meer ontspannen en poseren dan ook veel natuurlijker. En je bent zo-wie-zo de hele dag bij elkaar dus: kansen te over!

Heerlijk vind ik dat! Het is inmiddels traditie geworden dat ik van elke vakantie ook een layout maak met een paar mooie portretfoto's van elk kind voor in hun eigen boek.  Deze keer had ik ook een mooie foto van Gert dus ik begin met de mannen! Vader en zoon, allebei met een hoed op ( want dat is een must in Israel,  zeker midden in de zomer ).

Hier komen ze:

Papier:  October Afternoon


Papier: Jillibean Soup ( de 'atomic'-lijn past zo goed bij mijn betastudent! )

woensdag 17 augustus 2011

Splash!

Er komen Israel-layouts aan echt waar! Maar tot die tijd laat ik nog wat layouts zien van voor de vakantie. De volgende twee zijn gemaakt met het vrolijke ' Splash-papier' van Echo Park. De foto's zijn van afgelopen juni. Want toen was het echt wel mooi weer!!

.


vrijdag 12 augustus 2011

De tweede helft!

Hier komt de tweede helft van het Israelboek(je)! Ik hoop dat ik jullie niet verveel....

.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.




maandag 8 augustus 2011

Het Israelboekje is af!

Tjonge jonge het was wel een hele bevalling maar het boekje is af. Ik wilde het zo graag snel doen omdat er ook veel journaling in zit. Nu weet ik nog wat de gids bij bepaalde dingen vertelde of hoe het in elkaar stak. Als ik het een paar maanden laat liggen weet ik zeker dat ik de helft vergeten ben!

In de Creatief met foto's ( het laatste nummer ) staat een boekje dat ik als inspiratie gebruikt heb. Net als daar heb ik zelf bladzijden gemaakt ( van dubbel papier met een kantje of lintje ertussen geplakt ). Maar ( net als in de CMF )  heb ik ook gebruik gemaakt van de hoezen van We R Memorykeepers. Dat zijn ingedeelde hoezen waarin twee gewone foto's passen en twee strookjes voor journaling of een kleine foto. Ik heb zo' n beetje om en om gedaan. Op deze manier is het toch wat minder werk! Ik heb foto's gemaakt maar omdat een deel van de foto's in plastic hoezen zit zijn ze niet zo helder als jullie van mij gewend zijn. Hier komt het eerste deel: ( ik denk dat ik het over meerdere blogposten ga verdelen, het is zoveel! )

.


.


.


.


.


.


.


..


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.



Zoals je ziet heb ik af en toe een foto, kaart of folder tussendoor gedaan en dan de achterkant weer bescrapt zodat het afwisselend blijft.


Wordt vervolgd......;-)