zondag 26 juni 2011

Kleine update.....

Even een kleine update van gisteren. Een paar fotootjes nog die toen nog niet ingeladen waren. Eentje van de chocoladefontein, het eten en daarna eventjes naar de zee.

Ik geniet de hele dag nog na hoewel ik een groot deel van de dag in bed door moest brengen vanwege zware hoofdpijn. Maar het was het dubbel en dwars waard!

......


zaterdag 25 juni 2011

25 jaar getrouwd!!

Wij zijn vandaag 25 jaar getrouwd! We hebben een hele moeilijke periode achter de rug ( en nog! ) maar wat een zegen dat we elkaar hebben en nog steeds zoveel van elkaar houden!

Omdat ik nog steeds kamp met forse burn-outklachten kunnen we het niet vieren met familie en vrienden. Ik kan eigenlijk nog steeds geen visite hebben,  laat staan een kamer vol! Maar terwijl we dachten dat het een beetje een saaie dag zou worden hebben we nu al heel veel verrassingen gekregen!

Van de kinderen moesten we tot half tien in bed blijven. Daarna stond mijn zus op de stoep met tassen vol verrassingen namens mijn ouders/broers/zussen. Een uitgebreid ontbijt compleet met warme eitjes en koffie in een thermoskan ( ' en die mag je ook houden!'  ) Twee schattige mandjes met heerlijke verse broodjes! Een pakket met spullen voor op vakantie ( we hopen t.g.v. ons huwelijksjubileum naar Israel te gaan met de kinderen ). Daar zat zelfs een reisgids over Israel in, een puzzelboekje voor Gert, vakantiescrapspulletjes etc etc. En een prachtige bos bloemen....

Tijdens het ontbijt kregen we leuke cadeautjes van de kinderen. Een lekkere fles wijn met wijnglazen. Een chocoladefontein met allerlei ingredienten voor een chocoladefondue later die dag. En nog wat leuke dingetjes! Van Gert kreeg ik een hele leuke 'Cowboy-Bag' van mooi  cognackleurig leer waar ik al langer een oogje op had. En aan Gert gaf ik een videocamera voor in Israel....

Later die dag ging steeds de bel en kregen we bossen bloemen, een fruitmand en ook nog hele mooie kaarten. Mijn duo-collegaatje kwam cadeautjes, kaarten en bloemen brengen namens de collega's..... Kortom: ik was telkens helemaal ontroerd van al die verrassingen. Als je al zo lang thuis zit ben je toch bang dat iedereen je vergeten is....

Inmiddels hebben we een heerlijke chocoladefondue achter de rug met stukjes aardbei, banaan, nootjes, fudge etc. etc. Echt een uitstekend cadeau voor een chocolademonster als ik ben;-)

Hier een kleine fotoimpressie:

...


...


...


............


......


En nu gaan we zometeen met de kinderen naar de Sunset Beach.( een strandrestaurant! ) Lekker rustig eten en van elkaar genieten!

woensdag 22 juni 2011

Suzanne/Sanne

Wij hebben er verleden week een nichtje bijgekregen. Mijn jongste broer en schoonzusje kregen na drie jongens een lief klein meisje: Suzanne! Als ik op kraamvisite ga neem ik altijd mijn fototoestel mee want wat is nu leuker dan baby' s fotograferen? Ik heb er gisteravond heerlijk mee zitten scrappen. Het papier ( babygirl ) is van Theresa Collins.

Is het geen schatje? Kijk nou eens naar die lieve kleine handjes!


Ik plaats er ook een lay out bij van onze eigen Suzanne: Sanne heet met haar doopnaam ook Suzanne, eigenlijk Johanna Suzanne. Hier heb ik oud papier gebruikt van Creative Imaginations. ( het ondervel ) en verder allerlei strookjes en ( plak- ) bandjes die ik nog had!


vrijdag 17 juni 2011

Verjaardag Rianne!

Ik heb twee lootjes gemaakt over de 18e verjaardag van Rianne in april. De eerste is gemaakt met Owl Soup van Jillibean Soup. Ik heb kleine fotootjes gemaakt  en een soort 'dagverslag'  gemaakt met cijfertjes die corresponderen met de cijfers in de journaling. Het was een bijzondere verjaardag want ' s morgens waren we nog in de caravan in Schaarsbergen! Later op de dag moest ze nog naar school in Katwijk en ontving daar de verjaardagsvisite.....De tweede lay out gaat over haar en vriendin Petra. Voor de visite kwam zaten ze lekker op de Wii het nieuwe basketbalspel te spelen dat Rianne van broer Peter had gekregen! Papier: Elsie / een sportlijn.


zaterdag 11 juni 2011

Watermelon Gazpacho Soup....

Wat is dat nu weer zul je zeggen? Nou dat is de zomerlijn van Jillibean Soup! Hij is zoooo vrolijk met watermeloentjes en leuke zomerbikini's en korte broeken aan een waslijntje..... Maar ook met prachtige ruitjes en stippeltjes. Vooral het gele ruitje en het groene stippeltje zijn op het moment favoriet. Die staan zo leuk bij mijn lentefoto' s uit april. Omdat ik dol ben op geel staan in het voorjaar altijd heel veel gele planten in onze voortuin ( primula, viooltjes, brem etc..) Toen het zo warm was in april heb ik een leuke fotoshoot gemaakt met Rianne en Sanne! ( en Raja, de hond! )

...



donderdag 9 juni 2011

Trots!

Als afscheidscadeautje voor haar coach heeft Rianne een canvasje voor haar gemaakt! Ik ben zo trots op haar. Het is zo leuk om te zien dat je kinderen het scrappen overnemen. Onlangs scrapte Lieke een miniboekje voor haar vriend omdat ze een jaar bij elkaar waren. Ook al zo leuk!

Hier is Rianne's canvas:

maandag 6 juni 2011

Spring en Summer!

Ik laat twee lootjes zien die ik met 'oude' foto's van de kinderen heb gemaakt.  Allebei met het vrolijke papier van Echopark!

De eerste met de lijn 'Summer'. De foto's zijn uit 1992. We waren op vakantie in Zwitserland en er was veemarkt in Brig... Lieke deelt heel lief haar drinken met papa ( ze is nu 20! ) en op de andere foto zit ik met Peter ( is nu 22! ) en Lieke in het gras. Achter ons zie je de koeien! Ik heb schets nummer 151 gebruikt van Creative Scrappers!


De tweede layout is gemaakt met de lijn 'Spring' van Echopark. De foto is uit 1994. Rianne ( is nu 18 ) zit heerlijk in het badje in de tuin. Met het ene kleine fotootje heb ik al eens eerder gescrapt maar ik vond de hele serie ook zo leuk dat ik er deze layout mee maakte:


Ik vind het zo jammer dat ik nog niet scrapte toen de kinderen klein waren, dat ik zoveel mogelijke leuke kinderfoto's van hen probeer te scrappen. Ik ben nog wel even zoet dus met vier kids ;-)

donderdag 2 juni 2011

Dankbaar....

Toen we met de Paasdagen op de Veluwe waren kregen  we tot onze schrik een telefoontje van Lieke. Zij was samen met Erik ( haar vriend ) aangereden in Rotterdam, terwijl ze voor een stoplicht stonden. Zij stonden stil terwijl er iemand met 80 km per uur tegen hen aanknalde. Erik werd een nachtje opgenomen in het ziekenhuis vanwege nekklachten en Lieke was alleen thuis en - begrijpelijk-  erg overstuur. Wat voel je je dan machteloos dat je zo ver weg zit... Maar ook dankbaar, want dit had veel erger kunnen aflopen! Gelukkig werd Erik de volgende morgen ( stille zaterdag ) ontslagen uit het ziekenhuis. Tweede Paasdag kwamen ze samen in de auto van Eriks moeder naar ons toe. Wat is het fijn om elkaar dan weer gezond en wel in de armen te kunnen sluiten! We zijn met z' n allen het park ' de Hoge Veluwe'  ingegaan en hebben lekker gefietst en natuurlijk bij restaurant ' de Koperen Kop' wat gedronken!

Papier: 5 and Dime van October Afternoon