maandag 27 september 2010

Ter herinnering...

Zaterdagavond is onze lieve collega en adjunctdirecteur overleden. Na drie jaar van ziekte ( waarin ze tussendoor steeds weer op school te vinden was ) moeten we haar nu echt missen. En missen zullen we haar! Gelukkig mogen we weten dat dat ze nu bij de Heere Jezus mag zijn van Wie ze zoveel hield en op Wie ze altijd bleef vertrouwen.

Ter herinnering een L.O. die ik in juli 2009 maakte van een ( kleuter-)juffendag die ze nog met ons mocht meemaken. ( ze was toen al ziek...) Ik heb haar naam ( Joke ) even in de foto gezet zodat jullie weten om wie het gaat. Ze genoot altijd met volle teugen van zulke dagen.




maandag 20 september 2010

Rouge de Garance...

Leuk al die reacties op het lootje uit de vorige blogpost. Velen van jullie herkennen het merk nog. Een aantal jaar geleden was het ook in Nederland verkrijgbaar. Ik heb er toen ook lekker mee gescrapt. Sommigen vinden het papier te fel. Nou hou ik van vrolijke kleurtjes. Vintage is aan mij niet besteed. ( ieder z'n ding toch?) Maar ik heb vandaag een L.O. om te laten zien die minder fel is. Ik heb nu een bruin vel gebruikt uit dezelfde serie. Dat vel heb ik niet als geheel gebruikt maar er twee cirkels van eiffeltorens uit geknipt. De skyline onderaan de L.O. is gemaakt van rub-ons!

zaterdag 18 september 2010

Parijs

Na onze vakantie in Engeland zijn we nog een paar dagen in Parijs geweest met Rianne, Sanne en Peter. Het was erg leuk! Ik ben toen ook  in een gigaleuke scrapbookwinkel in Parijs geweest: de Temple du Scrap. Ik keek mijn ogen uit en wist niet goed waar ik moest beginnen zoveel spullen waren er.  Ze hadden van het Franse merk Rouge de Garance een Parijse lijn met Eiffeltorens en de skyline enzo. En ook rub-ons die bij de lijn pasten. Natuurlijk heb ik daarvan ingeslagen. Hier is de eerste L.O. met dat papier. We zijn hier op de 'Arc de Triomphe', een hele klim maar wat was het de moeite waard. Een vriendelijke Australische dame met Hollandse roots maakte een foto van ons!

vrijdag 10 september 2010

Ons viertal....

Waar we ook zijn ik wil altijd graag een foto van al onze vier kids bij elkaar. Er zaten best een paar mooie bij dit jaar. Hier volgen twee lootjes met zo'n foto. De journaling op de eerste is:

't Zijn echte scrapkinderen die kids van ons. Waar we ook zijn ze laten zich gewillig bij elkaar drijven om te poseren. Zijn het geen schatten?

. . .






vrijdag 3 september 2010

Vakantieboekje...

Voor de vakantie vond ik bij Scrapbook Nederland het prachtige albumpje van Making Memories ( van de Panorama ( Travel-) serie ) Ik kocht er papier, cardstock, lint en stickers bij en het hele boeltje ging mee op vakantie. Ik laat op vakantie altijd al een paar foto's afdrukken bij van die Kodak-machines en begin dan ter plekke al te scrappen. Deze keer was het boekje al over de helft toen ik  thuis kwam. Nu is hij helemaal af. Hier komt-ie: ( Ik hoor graag via een berichtje of je hem leuk vindt!)

De voorkant... De buitenkant van dit album is gemaakt van donkerbruin vilt!


















De  laatste bladzijde is een 'uitvouwbladzij'  waar ik op de achterkant de kaart van Kent heb geplakt en een klein plaksteentje bij de plaatsen in Kent die we bezocht hebben. Verder zitten er bladzijden van vilt in het boekje, bladzijden uit de serie 'Panorama',  kleine page-protectors en zelfs ATC-kaartjes-protectors die ik op maat heb gemaakt voor dit boekje. Daar passen nl. precies toegangskaartjes of kleine fotootjes in zodat je lekker veel kwijt kunt!


Ik heb de foto's met opzet niet zo groot gemaakt omdat deze post anders zo lang wordt. Als je op de afzonderlijke plaatjes klikt worden ze wel wat groter!!