zaterdag 29 mei 2010

Cornelis Top!

Van mijn moeder kreeg ik een tijdje geleden een envelop met oude foto's om in te scannen. Op de achterkant staan in het sierlijke handschrift van mijn oma Voskuil wat wetenswaardigheden over die persoon. Echt geweldig scrapmateriaal. Deze foto is van Cornelis Top, de opa van mijn oma. Als je leest dat hij zijn eerste vrouw én baby van 4 weken verloor aan de pokken dan kijk je ineens heel anders naar deze foto. Deze man bleef met twee kleine kinderen achter en pas jaren later trouwde hij opnieuw en uit dat huwelijk werd mijn oma's moeder geboren.

Hier komt de L.O. Als je op de foto klikt wordt hij wat groter zodat je de tekst kunt lezen!

vrijdag 21 mei 2010

Pril geluk...

Vanwege burnoutklachten moet ik rustig aan doen en ben ook één ochtend minder gaan werken.Van mijn psycholoog mag ik dan alleen iets 'leuks' gaan doen, iets waar ik van oplaad zoals scrappen ( ! ) fietsen of wandelen. Deze lay-out maakte ik op mijn eerste 'vrije' ochtend ( een paar weken geleden ). Ik had alle tijd om eens zelf een bloem te maken met mijn Slice. Op deze l.o. kun je hem zien. Gewoon dezelfde bloem steeds een maatje kleiner uitsnijden, het papier kreuken en ze dan op elkaar leggen en met een touwtje vastmaken.... De foto is er één uit de serie die we maakten voor Sanne's geboortekaartje...

dinsdag 11 mei 2010

Harskamp

Hier even een Lay Out van een oude foto uit Harskamp. Mijn moeder had de fotograaf laten komen en Joke Francine en ik poseerden in de tuin voor hem.

Ik heb het leuke papier van Theresa Collins ervoor gebruikt. Eigenlijk een lijn voor babyjongetjes ; ) maar dat maakt niet uit!

woensdag 5 mei 2010

Sanne...

Twee 'nieuwe' scraps met 'oude foto's'  van Sanne. Op de eerste is ze net een jaar. Deze is gemaakt met het nieuwe papier van Making Memories: Flutter. Lekker vrolijk!


Op de tweede is ze een jaar of zes, een heel dametje al.... Het papier is van October Afternoon. Zulke heerlijke kleurtjes.

maandag 3 mei 2010

Herten!

Dit weekend zijn we op een camping geweest waarvandaan je zo naar de ingang van  het park  'de Hoge Veluwe' kon lopen. Omdat we jaarkaarten hebben kun je dan op elk moment van de dag naar binnen lopen. Soms - als het even droog was - staken we snel over en pikten een witte fiets op om dan heerlijk door het park te fietsen. Omdat het niet zo druk was vanwege het weer hebben we één keer een groep herten gezien van wel 27 stuks. Helaas had ik toen mijn fototoestel niet bij me. Een andere keer, toen ik mijn toestel wel bij me had zagen we een klein groepje herten lopen aan de bosrand. Echt geweldig! En op de terugweg hobbelde er een enorm zwijn over een grasvlakte. Het was heel moeilijk de herten te fotograferen omdat ik geen statief bij me had en ze toch redelijk ver weg waren. Met Gerts hoofd als statief ( ik stond op een bankje ) is het me gelukt deze foto te maken. Ik ben reuzetrots: mijn eerste hertenfoto.....